Om Oss

Vår butikk, startet av Birgitte i 2003, holder til midt i hjertet av Horten sentrum på Torggården kjøpesenter. Vi har vært en del av lokalsamfunnet i over 20 år, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en unik og personlig opplevelse. Service er det aller viktigste for oss, og vi ønsker at alle kundene skal føle seg velkomne og finne det perfekte antrekket hos oss. I 2024 er det Michelle som eier og driver butikken alene. 

Vi har et bredt utvalg av klær og tilbehør i ulike stiler og prisklasser. Noen av våre merker er norske og det er vi veldig stolte av. Vi har alltid noe nytt og spennende å tilby våre kunder. Hos oss finner du klær, sko og tilbehør.

Vi setter stor pris på at våre kunder i Horten handler lokalt og støtter oss i vår butikk. I tillegg har vi også lansert vår egen nettbutikk som et resultat av et samarbeidsprosjekt med USN via Vivant Digital prosjektet i 2020. Dette gir våre kunder muligheten til å handle vårt store utvalg av klær og sko både i butikken og på nettet.

Vi har et dedikert og vennlig team som alltid er klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket eller skoene som passer deg best.

Vi håper at du vil besøke oss både i butikken i Horten og på nettet for å se det store utvalget av klær og sko vi har å tilby, og at du vil føle deg velkommen hos oss hver gang du besøker oss. Vi takker for at du velger å handle hos oss, og vi ser frem til å betjene deg i fremtiden.

 

Nature

 

 

Du finner oss på

Vognmannsgata 5, 3187 Horten

 

 

 

Ta kontakt

Dersom du ønsker å kontakte oss hos CLEOPATRA kan du fylle ut skjema under.

Kontaktskjema