Bytte/retur/angrett

 

Bytte og retur

Returer for nettbutikk Cleopatramote.no

Er du ikke 100% fornøyd med ditt kjøp fra oss? Vi aksepterer returer på varer som er i dens originale tilstand innen 14 dager fra dagen du mottar varen. Dette vil si at varen må være tilbake i butikk innen 14 dager fra dagen du hentet varen.

Merk at denne ikke er forhåndsbetalt, og det vil bli trukket 99,- fra refusjonen din. Pakken må sendes med vårt returselskap om du ønsker å sende den i retur.

Det er gratis å levere den tilbake direkte i butikk, 

Hvis du sender den på egen hånd med annet fraktselskap står du ansvarlig om pakken forsvinner eller ikke dukker opp. Sender du på eget ansvar kan du altså i verste fall risikere ugyldig retur og får ikke refundert pengene.

Overtrer det 14 dager før den er tilbake i butikk fra den dagen du har mottatt den, vil du risikere at returen er ugyldig eller at det komme et ekstra forsinkelses og administrasjonsgebyr på sendingen på kr 249,- Du har selv ansvar for at pakken kommer frem i tide.

 

NB:Ved klikk og hent, gjelder butikkens egne retur- og bytteregler.

 

TILBAKEBETALING

Når returen din blir godkjent, vil vi tilbakebetale pengene på samme betalingsmåte som ved bestilling av ordren.  

 

DEFEKT VARE

Hvis du oppdager at et produkt du har mottatt hos oss har en defekt skal du ta kontakt med kundeservice så raskt som mulig med en formell klage, for å få en erstatningslevering eller, hvis det ikke er mulig, refundert pengene.

Det samme gjelder hvis du oppdager at et produkt har blitt ødelagt gjennom transport eller hvis du oppdager andre avvik i leveringen, f.eks. at antall produkter er feil eller produkt modellen avviker fra bestillingen din. 

Hvis du ønsker å levere en klage må dette skje innen 7 dager etter levering.