Bærekraft

Hva legges i ordet bærekraft?

Hentet fra det store norske leksikon står det:

"Bærekraft er et ord som i dag vanligvis betyr at noe passer med idealet om bærekraftig utvikling. En bærekraftig utvikling vil si en utvikling som tilfredsstiller behovene til menneskene som lever nå, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov. Diskusjoner om bærekraft dreier seg særlig om å bekjempe miljøproblemer, fattigdom og nød, og er gjerne inspirert av FNs bærekrafts mål."

Vi tenker alltid over kvalitet og dermed prosesser på klærne vi kjøper inn til butikken. Det at man velger heller rene produkter som ull, bomull og cashmere som har lengre holdbarhet og er bedre å produsere ser vi på som en stor viktighet hos oss. Kvalitet er viktig. Vi har mange gode leverandører som har drevet i mange år. Noen store og noen små, disse har vi tett dialog med i forhold til hvordan de selv produserer og hva som foregår på deres fabrikker. Mange har egne oppfølginger og systemer, mens andre reiser selv ned til fabrikkene for å sjekke. Dette ser vi på som en stor trygghet for oss. 

Vi er i den bransjen som er en av værstingene når det gjelder klesindustrien, men vi tror og velger å fokusere på det vi mener er kvalitet og produkter du kan ha i mange mange år. Vi er ikke en del av "fast fashion" for hos oss skal du kunne bygge garderobe, finne plagg som kler deg og som holder en standard over flere år. Vi jobber hele tiden med å bli bedre, jobbe mer langsiktig med det vi tar inn og vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger på ting du tenker vi kan jobbe med. 

Vi heier på norsk design og norske merker. Vi har stort utvalg og tilogmed noe leverandører fra Horten og fra Vestfold. Det er veldig gøy når de norske merkene gjør det bra!